Έπιπλα κουζίνας
έπιπλα κουζίνας έπιπλα κουζίνας - ντουλάπες υπνοδωματίου
  elsyk
  Εταιρικό Προφίλ Καταστήματα Εργοστάσιο Τιμές Προσφορές Επικοινωνία  

Συνεργασίες - Προμηθευτές

TEKA
H εταιρεία TEKA Kuchentechnik εξειδικεύεται στους παρακάτω τρεις τομείς:
α) Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές
β) Νεροχύτες Ανοξείδωτοι και Συνθετικοί
γ) Μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου.
Βογιατζόγλου Systems
Η εταιρία συνεργάζεται αποκλειστικά με μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους εξαρτημάτων επίπλων (DIY) και τεχνικών ειδών προσφέροντας στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Shelman
H εταιρία SHELMAN® , η οποία ιδρύθηκε το 1962 και έγινε μέλος του Χ.Α.Α. το 1988, παράγει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων ξύλου. Οι εκτεταμένες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, οι συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, το εξιδεικευμένο και έμπειρο προσωπικό, αλλά κυρίως τα περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία του ξύλου, εγγυώνται προϊόντα ξύλου υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας ποιότητας.
AKRITAS
Η AKRITAS δραστηριοποιείται στον κλάδο τεχνητής ξυλείας. Tα προϊόντα παραγωγής της είναι: μοριοσανίδα ΑΚRIPAN®, επενδεδυμένη με μελαμίνη και ξυλόφυλλα. Επίσης, τα ημι-έτοιμα στοιχεία επίπλων με την επωνυμία POLYTHETA®, καθώς και τη σειρά προιόντων ARTIKA®.
AGN Αλεβιζόπουλος
H εταιρεία AGN ιδρύθηκε από τον Νίκο Αλεβιζόπουλο το 1991, από μεράκι του ιδίου να προσφέρει σωστές λύσεις στους κατασκευαστές κουζίνας και ντουλάπας. Στην εταιρεία AGN Αλεβιζόπουλος θα βρείτε: Τεράστια ποικιλία σε πάγκους κουζίνας, πορτάκια κουζίνας και σε όλα τα αξεσουάρ (χερούλια, μηχανισμοί, σποτ κλπ).
ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ
H εμποροτεχνική εταιρία ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ασχολείται αποκλειστικά με την μελέτη, προώθηση, επεξεργασία και εγκατάσταση συμπαγών ομογενών επιφανειών.
Καλιντέρης
Η εταιρεία Καλιντέρης έχει εξιδικευτεί πάνω από 30 χρόνια στις εφαρμογές του μαρμάρου και είναι πρωτοπόρος στις κατασκευές γρανίτη. Μάρμαρα - Γρανίτες - Όνυχες.
Filpo
Η Εταιρία Filpo Metal Disign A.Ε.Β.Ε. λειτουργεί με έδρα την Μάνδρα Αττικής με μοναδική δραστηριότητα τον σχεδιασμό και την κατασκευή μεταλλικών πομόλων και κουρτινοβεργών.
Soff Line
Η εταιρεία Soff Line ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων και αξεσουάρ επίπλων. Ξεκίνησε το 1985 και έχοντας άρτιο εξοπλισμό σχεδιάζει και παράγει μεταλλικά και πλαστικά προιόντα.
έπιπλα κουζίνας
εκθεσιακά προϊόντα
¨Πορτάκια
¨ντουλαπες
¨πορτες
¨μηχανισμοι κουζινας
¨σχεδιασμος 3d
¨διαφορα επιπλα
¨επαγγελματικοι χώροι
Νέες μειωμένες τιμές
ELSYK :: Μαρία & Καδιανή Κατσιδονιώτη Ο.Ε. | Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες υπνοδωματίου - Πορτάκια κουζίνας
Έκθεση : Ανδρέα Παπανδρέου 230 - Ίλιον Τηλ. 210-26.22.879, 210-26.22.782 - Fax. 210-26.19.561 - e-mail : info@elsyk.gr
Εργοστάσιο : Έλλης Αλεξίου 54 - ¶νω Λιόσια